Please Wait...

HiToP

You are here

HiToP protibolečinska visokotonska terapija ima direkten vpliv na celični metabolizem. S to obliko terapije je v telo dovedena energija, ki aktivira celice in vitalizira telo. Ustvari se resonanca, kar povzroči oscilacijo celic in tkivnih struktur z namenom izboljšanja metabolnih procesov in zmanjšanja bolečine. Že po prvi terapiji 60-80% bolnikov občuti znatno zmanjšanje bolečine.

Terapija je zelo uspešna pri bolnikih z obrabo kolen, kolkov, z lumbarnim ali cervikalnim sindromom, z zamrznjeno ramo in podobnimi težavami. Bolniki zaznajo občutno olajšanje bolečine, kar s konvencionalno elektroterapijo do sedaj še ni bilo doseženo. Zelo učinkovita je uporaba v kombinaciji z ostalimi fizioterapevtskimi tehnikami, saj uspešno umirja ali stimulira spodbujene procese.

Cilj te terapije je dovesti v telo čim več energije, kar pa je doseženo z uporabo visokih frekvenc. Po terapiji občutijo pacienti osvežitev, kakor da bi se vrnili s sprehoda. Energija se lahko dovaja lokalno ali pa preko celotnega telesa.

HiToP protibolečinska visokotonska terapija

Smo pogodbeni partner zavarovalnic

Zavoda za zdravstveno zavarovanje in drugih zavarovalnic prostovoljnega zavarovanja.

TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.

Zavarovalnica Vzajemna

Generali zavarovalnica

PRVA Osebna zavarovalnica

Sava zavarovalnica

FACEBOOK